Four Pees - shrink sleeves met iC3D

22 sep. 2021

Laten we eerlijk zijn, in een wereld met tientallen consumentenproducten, is het de vormgeving die het product verkoopt! Maar hoe wordt die verpakking gemaakt? Meestal begint het met een 3D visualisatie van het product. Four Pees heeft samen met Creative Edge Software een serie van drie gratis webinars ontwikkeld om dieper in te gaan op de mogelijkheden van 3D modelleren met tools zoals iC3D.

U heeft een mooi 3D model gemaakt, mooi! Maar hoe krijgt u dat ontwerp op uw product? Met een shrink sleeve, natuurlijk! Maar het gebruik van een shrink sleeve brengt een aantal complicaties met zich mee, zoals vervorming van het ontwerp. Leer in dit webinar hoe u uw artwork kunt aanpassen om hier op de juiste manier mee om te gaan.

Datum: Woensdag 22 september

Tijd: 16h00 CET

Klik hier om te registreren

Back to overview